Politika kvaliteta /

POLITIKA KVALITETA/

Politika kvaliteta d.o.o. EL-CO, zasnovana je na uspostavljanju, primeni i održavanju tržišno orijentisanog poslovnog sistema sa ciljem potpunog zadovoljenja zahteva i oćekivanja kupaca i drugih zainteresovanih strana, uz stalno povećanje efektivnosti i efikasnosti poslovanja. Za takvo opredeljenje angažovani su stručni kadrovi, oprema i objekti i osoblje, koje prihvatajući procesni prilaz, svojim radom ostvaruje sve postavljene ciljeve. Biti bolji od konkurencije je glavna odrednica svih zaposlenih. Izvršavajući predodređene aktivnosti, obezebeđujemo kvalitet naših proizvoda u skladu sa propisanom dokumentacijom, a najmanje na nivou prihvaćenih standarda.
Analiziranjem rezultata rada, donosimo odluke i preduzimamo mere za poboljšanje poslovnih rezultata, ali ne na račun kvaliteta. Uključujući zaposlene u razvoj organizacije, koristimo njihovo znanje i iskustvo, prepoznajemo njihov doprinos i obezbeđujemo sredinu u kojoj su oni motivisani, a istovremeno imaju mogućnost da svojim delovanjem afirmišu sebe. Razvijamo partnerske odnose sa našim kupcima i isporučiocima i radimo sa njima na zajedničkom poboljšanju performansi. Svi zaposleni se obavezuju i prihvataju da razvijaju kulturu kvaliteta i da na svojim radnim mestima izvršavaju svoje zadatke, održavaju radnu i tehnološku disciplinu a sve to u skladu sa utvrđenom politikom kvaliteta.


OSNOVNI PRINCIPI
politike kvaliteta služe zaposlenima kao “nit vodilja” za njihov svakodnevni rad, za odgovorno ponašanje, delovanje i razmišljanje. Samo kroz kvalitetan timski rad može se obezbediti kvalitet proizvoda, procesa i sistema u celini.

KATALOG /

Pogledajte naš katalog!
Na otprilike 180 stranica naći ćete ponudu elektromaterijala, kablova, rasvete, svu
opremu, led rasvetu, materijal, građevinarstvo, vodovod, kanalizacija, auto moto,
luster, panel... i još mnogo toga.